2 yıl önce İnternet kategorisinde misafir tarafından soruldu

Xenforo stream_socket_enable_crypto() hatası alıyorsanız eğer aşağıdaki adımları izleyiniz.

İlk olarak  /library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php dosyasını açarak işleme başlayalım.

Bulunacak Kod :

stream_socket_enable_crypto(

Yukarıda bulduğunuz kodun altına eklenecek kod :

stream_context_set_option($this->_socket, 'ssl', 'verify_peer', false);

İşlemi yaptıktan sonra Kaydedin.

Ardından panelinize giriş sağlayınız ve Email Gönderim Yöntemi > Encryption alanını "Yok" olarak seçininiz.

İşlemlerin hepsini yaptıysanız sorununuz düzelmiş olacaktır.iyi günler.

İlgili sorular

0 cevap
2 yıl önce İnternet kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 cevap
1 yıl önce İnternet kategorisinde Ted tarafından soruldu
0 cevap
1 yıl önce İnternet kategorisinde Ted tarafından soruldu
0 cevap
2 yıl önce Bilgisayar ve Tablet kategorisinde misafir tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
1 yıl önce İnternet kategorisinde misafir tarafından soruldu
1 cevap
1 yıl önce İnternet kategorisinde Ted tarafından soruldu
0 cevap
1 yıl önce İnternet kategorisinde Ted tarafından soruldu
1 cevap
1 yıl önce İnternet kategorisinde Ted tarafından soruldu
0 cevap
1 yıl önce İnternet kategorisinde Ted tarafından soruldu
0 cevap
1 yıl önce İnternet kategorisinde Ted tarafından soruldu
1 cevap
0 cevap
1 yıl önce Sosyal Ağlar kategorisinde Ted tarafından soruldu
1 cevap
2 yıl önce Bilgisayar ve Tablet kategorisinde Ted tarafından soruldu
0 cevap
2 yıl önce Bilgisayar ve Tablet kategorisinde Ted tarafından soruldu
0 cevap
0 cevap
2 yıl önce Bilgisayar ve Tablet kategorisinde Ted tarafından soruldu
...